Ένα πλούσιο γαστρονομικό ταξίδι ξεκινά στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ από την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου στο MEC Παιανίας!
Πλήθος εκδηλώσεων που αναδεικνύουν τις γεύσεις του τόπου μας έχουν προγραμματιστεί στην κουζίνα του «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» για όλο το τριήμερο της Έκθεσης.
Στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition, καταξιωμένοι σεφ και sommelier της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής μας ξεναγούν στα πεντανόστιμα μονοπάτια της ελληνικής κουζίνας, προσφέροντας στους επισκέπτες της έκθεσης τη δυνατότητα να γευτούν μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες από όλα τα μέρη τους τόπου μας.
Ένας μαραθώνιος προετοιμασιών και μαγειρέματος θα «ταξιδέψει» το κοινό στην Στερεά Ελλάδα, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες, την Κέρκυρα, τη Μακεδονία και την Κρήτη μέσα από απολαυστικές τοπικές γεύσεις.
Το αναλυτικό πρόγραμμα του «ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο https://expotrof.gr/ekdilwseis-gastronomias/
Δείτε εδώ τις οδηγίες για τη μετάβασή σας (google maps).