Μπαρμπούνι από τον chef Γκίκα Ξενάκη στο εστιατόριο Aleria Awesome Plating 25/07/2021 Κοινοποίηση Team Awesome Plating View this post on Instagram Red mullet/ zucchini puree/ chanterelles/ courgete flower -rice -oysters/ “kakavia” sauce #aleriarestaurant #aleria #michelinguide #finedining #finedininglovers #thestaffcanteen #foodstarz #foodstagram #zagat #gourmet #newgreekcuisine #gikasxenakis #restaurant #food #followme #gaultmillau #chefslife #gastroart #gastronomia #artonaplate A post shared by Gikas Xenakis (@gikasxenakis) on Jun 25, 2018 at 1:07pm PDT Μπαρμπούνι, πουρές από κολοκυθάκι, κανθαρέλες, κολοκυθοανθός, στρείδι, και σος κακαβιάς από τον chef Γκίκα Ξενάκη στο εστιατόριο Aleria. Fine DiningΕστιατόρια Αθήνα