Πουγκιά από ξινόγαλα με χαβιάρι στο Suhring

Με δύο αστέρια Michelin, το εστιατόριο Suhring στη Μπανγκόκ οι διάσημοι δίδυμοι chef Mathias και Thomas Sühring, παρουσίασαν ένα πιάτο που «παντρεύει» ένα εξαιρετικά οικονομικό και ένα ιδιαίτερα ακριβό υλικό, το ξινόγαλα και το χαβιάρι.

View this post on Instagram

Please join us in a well-deserved round of applause for these new 2 Michelin-starred restaurants, which were recently awarded in Bangkok! 1. Sturgeon and Buttermilk – @restaurant_suhring 2. Crevette 'Carabinieros' de Méditerranée: Mediterranean Carabinieros Prawn, Celtuce, Green Olive – Le Normandie @mo_bangkok 3. Southern vegetables and herbs, turmeric crispy rice, fermented fish innards dressing – @sornfinesouthern 4. Jean Larnaudie’s Foie Gras “Pan-Seared”: Foie Gras with baked sweet potato, duck jus, pickles of celeriac, and a touch of balsamic reduction – @mezzalunabangkok 5. Fermented Assam tea leaves – @r.haan_restaurant . . . . #michelinrestaurants #congratulations #restaurant #chef #cooking #food #foodphotography #foodie #foodies #foodiegram #finedining #instafood #foodphotography #michelinstar #michelinstar20 #michelinguidebangkok

A post shared by MICHELIN guide (official) (@michelinguide) on