Με δύο αστέρια Michelin, το εστιατόριο Suhring στη Μπανγκόκ οι διάσημοι δίδυμοι chef Mathias και Thomas Sühring, παρουσίασαν ένα πιάτο που «παντρεύει» ένα εξαιρετικά οικονομικό και ένα ιδιαίτερα ακριβό υλικό, το ξινόγαλα και το χαβιάρι.
Με δύο αστέρια Michelin, το εστιατόριο Suhring στη Μπανγκόκ οι διάσημοι δίδυμοι chef Mathias και Thomas Sühring, παρουσίασαν ένα πιάτο που «παντρεύει» ένα εξαιρετικά οικονομικό και ένα ιδιαίτερα ακριβό υλικό, το ξινόγαλα και το χαβιάρι.
View this post on InstagramA post shared by MICHELIN guide (official) (@michelinguide) on
Προηγούμενο Άρθρο
Επόμενο Άρθρο
Recover your password.
A password will be e-mailed to you.