Τα Ultra Luxury προϊόντα της E-LA-WON «έλαμψαν» στη Sial Middle East 2019

Την «Gold Line» σειρά της, που αποτελείται από πέντε Ultra Luxury προϊόντα που απευθύνονται αποκλειστικά το αγοραστικό κοινό των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, παρουσίασε η E-LA-WON στη Sial Middle East 2019 που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο εκθεσιακό κέντρο του Abu Dhabi στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η έκθεση αποτελεί κορυφαίο εμπορικό γεγονός για τον κλάδο των τροφίμων και ποτών στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής και ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα των επισκεπτών της, την εξαιρετική οργάνωση αλλά και τα πολύ καλά αποτελέσματα των B2B (Business to Business) συναντήσεων.

Τα προϊόντα της ELAWON εκθείασε τόσο η Abu Dhabi TV και Sial TV και προκάλεσε το ενδιαφέρον σε αρκετούς «επιφανείς» επισκέπτες – αγοραστές. Ενδιαφέρον είχαν, επίσης, η Premium & Traditional σειρές της εταιρείας με έμφαση στο ελαιόλαδο, μέλι, pesto και σαπούνια.

Όπως τόνισε ο CEO της εταιρείας Ιωάννης Καμπούρης, «η διοργανώτρια SIAL με την υποστήριξη του στρατηγικού της συνεργάτη, την Αρχή Ελέγχου Τροφίμων του Abu Dhabi, χρηματοδότησαν την πρόσκληση αρκετών αγοραστών από τη Μέση Ανατολή, την Ινδία και την περιοχή της Αφρικής, προκειμένου αυτοί να παρευρεθούν στο σημαντικό αυτό γεγονός. Η ELAWON, πρωτοπόρος σε Healthy Foods και καινοτόμα προϊόντα, ακολουθεί τις τάσεις της αγοράς και αναδεικνύει την Ελληνικό πρωτογενή τομέα της χώρας μας».

Το περίπτερο της ELAWON προσέλκυσε το ενδιαφέρον σημαντικών εισαγωγέων, διανομέων, επαγγελματιών λιανικής και χονδρεμπόρων της ευρύτερης περιοχής της Μέσης Ανατολής από χώρες όπως ΗΑΕ, Σαουδική Αραβία, Ομάν, Κατάρ, Κουβέιτ, Υεμένη, Ιορδανία και Λίβανος.