Taste ID Taste ID - Γεύσεις που δοκιμάσαμε, εστιατόρια που επισκεφτήκαμε, κρασιά που ήπιαμε και σας προτείνουμε. Ειδήσεις και videos από τα πιο γευστικά πιάτα στην Ελλάδα και τον κόσμο

  • Εστιατόρια
    • Κριτικές
    • News & Videos
  • Wine & Spirits
  • Awesome Plating
  • TastyNews
    • News & Events
    • Διατροφή
Taste ID

Πώς μία καρύδα μετατρέπεται σε βρώσιμο έργο τέχνης

ΕστιατόριαNews & Videos
06/09/2020
Κοινοποίηση
του Γιάννη Δεβετζόγλου

Η συνταγή για ένα μοναδικό γλυκό με ένα αστέρι Michelin από το εστιατόριο Le Bernardin στη Νέα Υόρκη από την executive pastry chef Rebecca Bill

Video

Προηγούμενο Άρθρο

Χρυσό Βραβείο για την E-LA-WON από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ

Επόμενο Άρθρο

H συνταγή για σοκολατόπιτα με ένα αστέρι Michelin

Πιο πρόσφατα

23/04/2025

Ο Daniel Boulud εντάσσεται στην ομάδα των σεφ της Air France

06/02/2025

Tο NEW Hotel υποδέχεται με εκπλήξεις τον Άγιο Βαλεντίνο

27/01/2025

Βραδιά γευσιγνωσίας και food pairing στο “Ασφαλώς Και Δεν Πρέπει”

27/01/2025

Thessaloniki Wine & Spirits Trophy 2025: Στις 25-27 Φεβρουαρίου ο μεγάλος διαγωνισμός

15/01/2025

Τα ΒορΟινά στο Ωδείο Αθηνών στις 3 Φεβρουαρίου

  • Επικοινωνήστε μαζί μας
© 2025 - Taste ID. All Rights Reserved.
Powered by NORTHBRIDGE
Sign in
  • Likes
  • Followers
  • Subscribers
  • Followers

Welcome, Login to your account.

Forget password?
Sign in

Recover your password.

A password will be e-mailed to you.