Awesome Plating/
Το εστιατόριο Kashiwaya στο Χονκ Κονγκ σερβίρει σούσι σε ζελέ, γεμιστό με γαρίδα, καλαμπόκι και εποχικά λαχανικά. Από τον chef Yoya Takahashi.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kashiwaya Hong Kong (@kashiwayahk) στις
Το εστιατόριο Kashiwaya στο Χονκ Κονγκ σερβίρει σούσι σε ζελέ, γεμιστό με γαρίδα, καλαμπόκι και εποχικά λαχανικά. Από τον chef Yoya Takahashi.
Προηγούμενο Άρθρο
Επόμενο Άρθρο
Recover your password.
A password will be e-mailed to you.