Χριστόψαρο και καλαμάρι από τον Alain Ducasse Awesome Plating 04/08/2019 Κοινοποίηση Team Awesome Plating Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Fillet of John Dory, green peas, squid by Executive Chef @JeanPhilippeBlondet, served with an infusion of pea pods, shellfish, nori and lemon confit. #ItTakesOneTeam @alainducasse @thedorchester @pierremonetta #AlainDucasseAtTheDorchester #DucasseParis #DCMoments #johndory #shellfish #nori #peas #umami #onthetable #summer #finedining Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη @AlainDucasseAtTheDorchester (@alainducasseatthedorchester) στις 25 Ιούλ, 2018 στις 8:27 πμ PDT Φιλέτο χριστόψαρου με αρακά και καλαμάρι, από τον σεφ Alain Ducasse στο εστιατόριο Alain Ducasse at the Dorchester (τρία αστέρια Michelin) του Λονδίνου.