Taste ID Taste ID - Γεύσεις που δοκιμάσαμε, εστιατόρια που επισκεφτήκαμε, κρασιά που ήπιαμε και σας προτείνουμε. Ειδήσεις και videos από τα πιο γευστικά πιάτα στην Ελλάδα και τον κόσμο

  • Εστιατόρια
    • Κριτικές
    • News & Videos
  • Wine & Spirits
  • Awesome Plating
  • TastyNews
    • News & Events
    • Διατροφή
Taste ID

Πώς να μαγειρέψεις λαβράκι για δύο αστέρια Michelin

ΕστιατόριαNews & VideosVideos
27/01/2020
Κοινοποίηση
Team

Ο ιδιοκτήτης και σεφ Tim Boury από το εστιατόριο Boury στο Βέλγιο, με δύο αστέρια Michelin, παραδίδει μαθήματα ενός απλού, αλλά ιδιαίτερα γευστικού πιάτου!

Michelin Star RestaurantTim BouryΕστιατόρια Βέλγιο

Προηγούμενο Άρθρο

Χριστόψαρο και καλαμάρι από τον Alain Ducasse

Επόμενο Άρθρο

Aetheria 2018: Ένα νέο λευκό με πλούσια αρώματα

Πιο πρόσφατα

15/06/2025

Fiore Fine Dining: A culinary οde to Zakynthos with French finesse

15/06/2025

Venier Boulangerie & Patisserie: A taste of Paris in Zakynthos

14/06/2025

Novita at Lesante Cape: A fresh taste of modern Greek elegance

13/06/2025

Bostani Restaurant: Flavors of Greek tradition, served like yiayia’s kitchen

23/04/2025

Ο Daniel Boulud εντάσσεται στην ομάδα των σεφ της Air France

  • Επικοινωνήστε μαζί μας
© 2025 - Taste ID. All Rights Reserved.
Powered by NORTHBRIDGE
Sign in
  • Likes
  • Followers
  • Subscribers
  • Followers

Welcome, Login to your account.

Forget password?
Sign in

Recover your password.

A password will be e-mailed to you.