Ο chef Παύλος Κυριάκης αναλαμβάνει το εστιατόριο «The Zillers Roof Garden»

Γιάννη Δεβετζόγλου

του Γιάννη Δεβετζόγλου

Υψηλή γαστρονομία με θέα την Ακρόπολη, σε ένα ιστορικό οίκημα στο κέντρο της Αθήνας, με την υπογραφή του chef Παύλου Κυριάκη, θα μπορούν να απολαμβάνουν από σήμερα όσοι επισκέπτονται το εστιατόριο «The Zillers Roof Garden», του ξενοδοχείου The Zillers στην Πλατεία Μητροπόλεως. H Κωνσταντίνα Φάκλαρη που μέχρι σήμερα εκτελούσε καθήκοντα head chef αποχωρεί.

Ο Παύλος Κυριακής θα δημιουργήσει ένα γαστρονομικό μενού τόσο υψηλού επιπέδου, που θα σέβεται τόσο το μεγαλοπρεπές κτήριο του Τσίλλερ που χτίστηκε το 1895, αλλά και τη θέση του μπροστά στη Μητρόπολη Αθηνών, όπως άλλωστε και τη θέα της Ακρόπολης που απολαμβάνει ο επισκέπτης.

O chef Παύλος Κυριάκης

Το κτήριο ανακαινίστηκε πρόσφατα με τις πιο σύγχρονες διακοσμητικές παρεμβάσεις του αρχιτέκτονα Κώστα Βλαχογιάννη και το κυρίαρχο στοιχείο του είναι οι τοίχοι, που είναι «ντυμένοι» με 2.000 αληθινά φυτά!

O chef Παύλος Κυριάκης

Ο κ. Κυριάκης έχει εργαστεί 6 χρόνια στη Σπονδή. Ακολούθως ανέλαβε τον όμιλο πολυτελών ξενοδοχείων «Andronis» στη Σαντορίνη, όπου με τα γαστρονομικά event που διοργανώνει κάθε χρόνο, κατάφερε να ανεβάσει τη γαστρονομία του νησιού στο πιο ψηλό επίπεδο της Ελλάδας. Είναι επίσης consultant chef στον όμιλο ξενοδοχείων Aqua Blu στην Κω, ενώ επιμελείται και άλλες κουζίνες στην Αθήνα, όπως τη «Λυκόβρυση» στο Κολωνάκι. Είναι ένας από τους πιο γνωστούς έλληνες σεφ στο εξωτερικό και ένας από αυτούς που δεν σταματά να εκπαιδεύεται σε μεγάλα εστιατόρια, παρά την βαθιά γνώση του σε πολλές και διαφορετικές κουζίνες.

300x250