Για καλό σκοπό: Herve Pronzato και Παύλος Κυριάκης μαγειρεύουν για το EUROhope

Τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό ενώνουν τη Δευτέρα 6 Ιουνίου δύο μεγάλοι σεφ. Ο Herve Pronzato και ο Παύλος Κυριάκης μαγειρεύουν στο Hervé Restaurant (Τριών Ιεραρχών 170, Αθήνα, τηλ.: 2103471332) και παραχωρούν τα έσοδα από την ειδική γαστρονομική εκδήλωση στο EUROhope.

Το EUROhope είναι ένα πρόγραμμα Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής του @eurohoops_official για παιδιά στο φάσμα του Αυτισμού, που έχει ως σκοπό τη συνεκπαίδευση-συνάθληση των παιδιών και την κατάργηση της διαφορετικότητας, εντός και εκτός γηπέδου.

Ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο. Αυτός είναι και ο στόχος του προγράμματος EUROhope, να δημιουργήσει έναν ομορφότερο κόσμο για τα παιδιά στο Φάσμα του Αυτισμού, προσφέροντάς τους ελπίδα!

Ο οργανισμός Eurohoops, πιστεύοντας βαθιά στη δύναμη αυτή του αθλητισμού, ανακοινώνει την ίδρυση δύο τμημάτων Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής για παιδιά στο Φάσμα του Αυτισμού, με την τεχνογνωσία του «Τζάμπολ Αγάπης», του καινοτόμου προγράμματος διδασκαλίας μπάσκετ για παιδιά Ειδικής Αγωγής.

Το EUROhope θα αγκαλιάσει νέους και νέες που βρίσκονται στο Φάσμα του Αυτισμού, προσφέροντάς τους ένα κατάλληλο περιβάλλον ώστε να αθληθούν και να διασκεδάσουν, δωρεάν. Μέσα από τη συμμετοχή τους σε ένα πρόγραμμα ομαδικού αθλήματος σχεδιασμένο για τις δικές τους ανάγκες, τα παιδιά μπορούν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση – να γνωρίσουν έναν νέο κόσμο, που θα τους δώσει χαρά και ελπίδα.

Το EUROhope είναι πρόγραμμα Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής που έχει ως σκοπό τη συνεκπαίδευση-συνάθληση των παιδιών και την κατάργηση της διαφορετικότητας, εντός και εκτός γηπέδου.

Το πρόγραμμα EUROhope απευθύνεται σε νέους και νέες, ηλικίας 12 έως 22 ετών, που βρίσκονται στο Φάσμα του Αυτισμού. Ο εμπνευστής και ιδρυτής του «Τζάμπολ Αγάπης», καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής μπάσκετ, Γιάννης Τσουμπρής, αποτελεί τον Υπεύθυνο του προγράμματος, έχοντας αναλάβει τον προπονητικό σχεδιασμό με βάση τις εξειδικευμένες γνώσεις και την πολυετή εμπειρία του.

Οι δραστηριότητες των τμημάτων Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής θα πραγματοποιούνται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Eurohoops Dome, στην Κηφισιά, μία φορά την εβδομάδα. Ο χώρος προσαρμόζεται στις ανάγκες του προγράμματος, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια των προπονήσεων θα υπάρχει επίβλεψη από διασώστη.