Τι σερβίρει η KLM στη νέα Premium Comfort θέση;

Η KLM Royal Dutch Airlines παρουσίασε τη νέα Premium Comfort Class, μια ενδιάμεση καμπίνα που προσφέρει περισσότερο χώρο, πολυτέλεια, επιλογές, άνεση και ιδιωτικότητα σε σχέση με την Οικονομική θέση, σε χαμηλότερες τιμές σε σχέση με την World Business Class. Με τη θέση Premium Comfort η KLM έρχεται πιο κοντά στις ανάγκες και τις επιθυμίες των επιβατών που ταξιδεύουν για αναψυχή και για επαγγελματικούς λόγους.

Η Premium Comfort είναι μια απόλυτα νέα κατηγορία θέσης στο αεροσκάφος με δική της καμπίνα, που προσφέρει νέους τύπους καθισμάτων, όπως επίσης ξεχωριστή εξυπηρέτηση και προτάσεις φαγητού. Ανάλογα με τον τύπο του αεροσκάφους, η χωρητικότητα της Premium Comfort Class θα κυμαίνεται από 21 έως 28 θέσεις, οι οποίες θα έχουν μεγαλύτερο φάρδος από τις κανονικές, θα προσφέρουν περισσότερο χώρο για τα πόδια, μεγαλύτερη οθόνη και υποπόδιο. Τα καθίσματα της Premium Comfort έχουν επίσης μεγαλύτερη ανάκλιση από τα καθίσματα της Οικονομικής θέσης.

Ο Boet Kreiken, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της KLM Customer Experience δήλωσε: «Έχουμε μεγάλες προσδοκίες για τη νέα Premium Comfort Class, που βασίζονται σε εκτεταμένη έρευνα της αγοράς. Η νέα θέση θα ανταποκρίνεται στις επιθυμίες των επιβατών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους καθώς και των ταξιδιωτών αναψυχής, ενισχύοντας τη θέση της KLM ως παγκόσμιου αερομεταφορέα δικτύου και προσφέροντας μια θελκτική και ευρεία γκάμα: World Business Class, Premium Comfort και Οικονομική θέση. Ενισχύει επίσης τη συνεργασία μας με τις εταιρείες Delta Air Lines, Air France και Virgin Atlantic στα δρομολόγια του Βόρειου Ατλαντικού, όπου πλέον μπορούμε να συνδυάσουμε όλα τα προϊόντα σε όλα τα δρομολόγια».

Φαγητό

Στην Premium Comfort προσφέρεται επίσης ένα διαφορετικό concept στο φαγητό. Στις διηπειρωτικές πτήσεις θα σερβίρονται ένα ή δύο ζεστά γεύματα, ανάλογα με τη διάρκεια τους. Θα υπάρχει πάντα μια επιλογή από κρέας, ψάρι και χορτοφαγικά πιάτα. Μετά το γεύμα θα προσφέρεται στους επιβάτες καφές, τσάι, λικέρ και παγωτό. Μεταξύ των γευμάτων θα σερβίρεται επίσης μια ποικιλία από σνακς και κοκτέιλς, τα οποία έχουν υπάρξει ιδιαίτερα δημοφιλή στο παρελθόν στην World Business Class.

Ελαφριά και επαναχρησιμοποιήσιμα

Τα νέα καθίσματα στην Premium Comfort Class σχεδιάστηκαν από την Collins Aerospace μαζί με τους ειδικούς της KLM Customer Experience. Εκτός από τον κομψό σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά άνεσης, τα καθίσματα είναι επίσης ελαφρύτερα από τα προηγούμενα. Ανάλογη προσοχή δόθηκε στην επιλογή των σκευών σερβιρίσματος στην Premium Comfort. Πρόκειται για σκεύη είτε πολλαπλών χρήσεων (ειδικά μαχαιροπίρουνα, μπολ και πιάτα από ελαφρύ πολυπροπυλένιο) είτε μιας χρήσης κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο PEF. Όλα τα υλικά αξιολογήθηκαν προσεκτικά ως προς την ικανότητά τους να ανακυκλωθούν και το βάρος τους, χωρίς να αλλοιωθεί η αισθητική τους.