Mirra Κύθνος: Comfort πιάτα με έμφαση στο καλό κρέας

Η περυσινή επιτυχία του Mirra Restaurant, της νέας γαστρονομικής εμπειρίας που χάρισε στον Μέριχα, το λιμάνι της Κύθνου, ένα προσεγμένο all-day menu και έγινε προορισμός, επιστρέφει για δεύτερη χρονιά.

Ποιοτικό comfort-food με προσεχτικά διαλεγμένες πρώτες ύλες, αυθεντικότητα και γευστική απλότητα, χάρισαν μια σύγχρονη προσέγγιση στις επιλογές για φαγητό στο νησί, κάνοντας την έκπληξη.

Οι ιδιοκτήτες του Νικόλας Λαμπρογεώργος και Κωνσταντίνα Ρούσσου, μετά από μια συναρπαστική πορεία σε εστιατόρια που έχουν επηρεάσει καθοριστικά την αθηναϊκή εστιατορική σκηνή (Μylos, Vezene, Birdman), παραδίδουν στο νησί ένα γευστικό σποτ με άποψη.

Με έμφαση στο comfort food και στο κρέας, η δημιουργική συνεργασία με τον αδερφικό τους φίλο και σεφ Στέφανο Σαράντο, προτείνει νόστιμες συνταγές, ποιοτικές κοπές αλλά και πιάτα με πολυτελή υλικά. Διαρκής είναι η προσπάθεια να εντάσσονται οι τοπικές πρώτες ύλες στο μενού, όπως το τυρί τρίμμα της Κύθνου, τα λαχανικά, το μέλι και τα αυγά.

Η έμφαση στο κρασί αποτυπώνεται στη λίστα κρασιών της sommelier Κωνσταντίνας Ρούσσου με γνωστές αλλά και πιο ψαγμένες ετικέτες από τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα και guests-παρουσιάσεις οινοποιείων.

Info

Mirra, Μέριχας, Κύθνος τηλ. 6947778768