Μιλφέιγ μήλου στο Per Se από την Anna Bolz Awesome Plating 24/10/2019 Κοινοποίηση Team H pastry chef Anna Bolz του εστιατορίου Per Se στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, δημιουργεί ένα γλυκό με στρώσεις από 40 μήλα, που συνοδεύει το μενού του σεφ Thomas Keller με τρία αστέρια Michelin. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Forty apples went into a quarter hotel pan for chef @steelebolz’s mille-feuille. I repeat: *40.* See how she and three other talented chefs cook up the big apple. Link in bio. (📸: @shanepliao) Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Abbe Lewis Baker (@abbelew) στις 22 Οκτ, 2019 στις 7:40 πμ PDT Michelin Star RestaurantPer SeΕστιατόρια Νέα Υόρκη