Κέικ μαύρο σουσάμι-τσάι από τον Thomas Keller

Awesome Plating

Ο Μυστικός Κήπος του Chef Thomas Keller, κέικ με μαύρο σουσάμι και τσάι μάτσα, μους τσιαντούγια, φράουλες και παγωτό βανίλια, στο εστιατόριο The French Laundry στο Γιούντβιλ της Καλιφόρνιας (τρία αστέρια Michelin).

Αστακός με κέιλ από τον chef Thomas Troisgros

Αστακός ψημένος στα κάρβουνα, κέιλ, σος μπέαρ μπλανκ και παρμεζάνα από τον chef Thomas Troisgros στο εστιατόριο Olympe στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ραβιόλι με Wagyu από τον Martín Berasategui

Awesome Plating

Ραβιόλι με Wagyu, χαβιάρι, στρείδι, χέλι και εσπούμα χρένου, από τον chef Martín Berasategui, στο εστιατόριο Lasarte της Βαρκελώνης (τρία αστέρια Michelin).

Μιλφέιγ μήλου στο Per Se από την Anna Bolz

H pastry chef Anna Bolz του εστιατορίου Per Se στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, δημιουργεί ένα γλυκό με στρώσεις από 40 μήλα, που συνοδεύει το μενού του σεφ Thomas Keller με τρία αστέρια Michelin.