Για μία μόνο βραδιά, δύο μεγάλοι σεφ ενώνουν τις δημιουργικές τους δυνάμεις και τα «χέρια» τους και δημιουργούν ένα μοναδικό γαστρονομικό event στη Σαντορίνη.
Στις 17 Σεπτεμβρίου ο σεφ Γιώργος Ξυνός, φιλοξενεί στην κουζίνα του εστιατορίου Cabo Rosso (Ξενοδοχείο Ambassador, Ακρωτήρι) τον βραβευμένο γάλλο chef Pascal Aussignac και σερβίρουν ένα μενού 12 σταδίων με έντονες αναφορές στη γαλλική και ελληνική σύγχρονη κουζίνα.
Ο Pascal Aussignac είναι βραβευμένος με αστέρι Michelin για το εστιατόριο του Club Gascon, κατέχει όμως πολλές ακόμα διακρίσεις όπως του «σεφ της χρονιάς» το 2013.
Το 2007 εστιατόριό του έλαβε τη μέγιστη διάκρισης του «εστιατορίου της χρονιάς» από το περιοδικό «The Caterer», ενώ παράλληλα ο ίδιος διακρίθηκε ως ο «σεφ της χρονιάς» από την Συντεχνία των Σεφ.
Το 2008 έγραψε το πρώτο του βιβλίο με συνταγές, το «Η κουζίνα της Γασκωνίας» και βραβεύτηκε ως το «καλύτερο γαλλικό βιβλίο μαγειρικής» από τον έγκυρο οδηγό Gourmand στην Γαλλία.