Για brunch το Σαββατοκύριακο στο Winter Garden του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία

Τα Σαββατοκύριακα στο Winter Garden του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία είναι πλέον συνυφασμένα με την πιο μεγαλοπρεπή εμπειρία brunch της Αθήνας. Το Weekends at Winter Garden με την υπογραφή του Executive Chef Αστέριου Κουστούδη επιστρέφει ανανεωμένο με φρέσκα αρτοποιήματα που ζυμώνονται και ψήνονται καθημερινά στο νέο ειδικά διαμορφωμένο αρτοποιείο του ιστορικού ξενοδοχείου.

Η εμπειρία ξεκινά με ένα πλούσιο breadbasket, το οποίο περιέχει χειροποίητες δημιουργίες με σπιτικό προζύμι εμπνευσμένες από τον ταλαντούχο Pastry Chef Αλέξανδρο Κούφα. Φρεσκοψημένα κρουασάν βουτύρου και σοκολάτας, brioche με πολίτικα μπαχαρικά και μπαγκετίνι ωρίμανσης σερβίρονται μαζί με εγχώριο φρέσκο βούτυρο, σπιτικές μαρμελάδες, ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι, κρέμα βανίλια και πραλίνα φουντουκιού με σοκολάτα συνοδεύοντας άρτια τον καφέ, τον χυμό ή το τσάι της επιλογής των εκλεκτών επισκεπτών του Winter Garden.

Το γευστικό ταξίδι συνεχίζεται με τις εξαιρετικές επιλογές των κυρίως πιάτων που επιμελείται η ομάδα των σεφ και περιλαμβάνουν καπνιστό και μαρινέ σολομό με χαβιάρι και αυγό ορτυκιού, τάρτα με σπανάκι, γκοργκοντζόλα και μανιτάρια του δάσους, ομελέτα με παλαιωμένο κασέρι, πιπεριά Φλωρίνης και prosciutto, χειροποίητο φρέσκο ζυμαρικό γεμιστό με μοσχάρι, σάλτσα τρούφας και αφράτη μπεσαμέλ με κατσικίσιο τυρί καθώς και τα ‘all time favourite’ βιολογικά αυγά ‘benedict’ με αστακό, σπαράγγια και σάλτσα hollandaise.

Ένα ποτήρι Γαλλική σαμπάνια και οι θεσπέσιες νότες της απαλής μουσικής του Winter Garden δημιουργούν την τέλεια αρμονία, ενώ η συλλογή με γλυκά αριστουργήματα από το ζαχαροπλαστείο του ξενοδοχείου σφραγίζει με τον πιο απολαυστικό τρόπο μια αξέχαστη εμπειρία.

Μοιραστείτε αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και ζεστασιάς συντροφιά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Δείτε εδώ το μενού.