Sushi σε ζελέ, από τον Yoya Takahashi Awesome Plating 02/10/2019 Κοινοποίηση Team Awesome Plating/ Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. This month's Sakizuke is a delicate jelly filled with #Japanese prawn, flounder and summer vegetables. ❀ 【 先付け 】 エビ野菜煮こごり 糸瓜 カレイ 肝 オクラスライス すりゆず 酢味噌。 . . . #michelinstar #finedining #osaka Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kashiwaya Hong Kong (@kashiwayahk) στις 8 Ιούλ, 2019 στις 10:58 μμ PDT Το εστιατόριο Kashiwaya στο Χονκ Κονγκ σερβίρει σούσι σε ζελέ, γεμιστό με γαρίδα, καλαμπόκι και εποχικά λαχανικά. Από τον chef Yoya Takahashi.