Το εστιατόριο Alinea στο Σικάγο με τρία αστέρια Michelin παρουσιάζει ένα πιάτο με χαβιάρι, κρέμα κρεμμυδιού και φύλλα ηλιοτρόπιου. Το υπογράφει ο chef Simon Davies και όχι ο chef Grant Achatz!
Το εστιατόριο Alinea στο Σικάγο με τρία αστέρια Michelin παρουσιάζει ένα πιάτο με χαβιάρι, κρέμα κρεμμυδιού και φύλλα ηλιοτρόπιου. Το υπογράφει ο chef Simon Davies και όχι ο chef Grant Achatz!
View this post on InstagramA post shared by Simon Davies (@simon.a.davies) on
Προηγούμενο Άρθρο
«Μία μέρα στο Κτήμα», στο φιλανθρωπικό bazaar στο Κτήμα Κοκοτού
Επόμενο Άρθρο
Recover your password.
A password will be e-mailed to you.