Dirty Sanchez Cantina Mexicana: Στο Ψυχικό χτυπά η καρδιά της μεξικάνικης κουζίνας

Τι κάνει ένα μεξικάνικο εστιατόριο προορισμό διασκέδασης της πόλης; Η πολύχρωμη διακόσμηση, η λατινοαμερικάνικη κουζίνα, τα δροσερά cocktails, οι latin ήχοι, ο χορός μέχρι αργά, ή μήπως τα δυνατά live; Το Dirty Sanchez κάνει check σε όλα και υπόσχεται να μετατρέψει τις βραδινές σας εξόδους σε εμπειρία.

Και πώς να είναι διαφορετικά όταν την κουζίνα επιμελείται ο γνωστός σεφ Σπύρος Μαυροειδής, ο οποίος συνεχίζει να βάζει την δική του δημιουργική πινελιά σε δημοφιλή λατινοαμερικάνικα πιάτα, ανανεώνοντας πρόσφατα το ήδη πετυχημένο μενού με νέες γευστικές προτάσεις.

Ceviche Aguachile, με λαβράκι και kimchi καλαμπόκι

Από τα πρώτα πιάτα ξεχωρίζουν οι Patatas Bravas, το Queso Fundido, το Chili Con Carne, όπως και το Ceviche Aguachile που είναι must, καθώς και οι – δεν φεύγω αν δεν τις δοκιμάσω – Chimichagas. Σε όσους αρέσουν οι καυτερές γεύσεις προτείνεται η Tostada Beef  με φιλέτο μοσχάρι tartare, αβοκάντο κρέμα wasabi, ραπανάκι, κάπαρη και λάιμ.

Φυσικά, μην παραλείψετε τα Tacos και Fajitas σε διάφορους γευστικούς συνδυασμούς. Στα κυρίως must θεωρείται τα Pollo al Pastor, Carne Asada και Ossobuco Beef Barbacoa, ενώ να δοκιμάσετε οπωσδήποτε από τα γλυκά τα γευστικά Churros και το σοκολατένιο El Chocolate Grande.

Τραγανά τάκος με τόνο

Στο ίδιο υψηλό επίπεδο κινείται και η μπάρα του “Dirty Sanchez”, με τον βραβευμένο mixologist Μανώλη Λυκιαρδόπουλο να έχει την επιμέλεια της cocktail list, η οποία απογειώνεται χάρη στην εκτελεστική δεινότητα και τις εμπνεύσεις του Μάριου Βόκρη. Αν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε το ποτό σας, απλά πείτε του τα υλικά που προτιμάτε και αφήστε το πάνω του.

Γουακαμόλε με σπιτικά Νάτσος

Εκτός από το φαγητό και τα cocktails, εξαιρετική προσοχή έχει δοθεί και στον τομέα της διασκέδασης. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο αναλαμβάνουν να μας ξεσηκώσουν μουσικά οι Son Latinos και χορευτικά οι La Timba, ενώ πολύ συχνά οργανώνονται live gigs, οπότε μείνετε συντονισμένοι στα Social Media του Dirty Sanchez για περισσότερα.

Chili con carne με sour cream

Μπορείτε να σκεφτείτε καλύτερο τρόπο για να περάσετε τις βραδιές σας από τον Latin Way του “Dirty Sanchez”;

Dirty Sanchez Cantina Mexicana

Ολυμπιονικών 310 – Νέο Ψυχικό

Τηλ.: 2106755345

Dirty Sanchez Cantina MexicanaΕστιατόρια ΑθήναΜεξικάνικο εστιατόριοΣπύρος Μαυροειδής