Στην Τεχνόπολη στις 8 και 9 Νοεμβρίου το Athens Bar Show 2022

Όπως κάθε χρόνο, από το 2010 που ξεκίνησε, το Athens Bar Show 2022, θα αποτελέσει και φέτος μια διήμερη πραγματική γιορτή του κλάδου των επαγγελματιών του bartending, της φιλοξενίας, της εστίασης και των αποσταγμάτων.

Η φετινή διοργάνωση θα παραμείνει πιστή στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, και στις 8 και 9 Νοεμβρίου 2022 θα υποδεχτεί αισιόδοξα, δυναμικά και με δεκάδες περισσότερους εκθέτες, τους χιλιάδες επισκέπτες της.

Μέσα και έξω από τις Αίθουσες και τα περίπτερα θα παρακολουθήσουμε ομιλίες, events, tastings, εμφανίσεις διάσημων ονομάτων της Ελληνικής αλλά και Παγκόσμιας “Βιομηχανίας” του Bartending και των Αποσταγμάτων, αλλά κυρίως θα γνωριστούμε και θα μάθουμε.

Θα μάθουμε, φυσικά, από μερικά από τα σημαντικότερα και influential πρόσωπα της Βιομηχανίας όπως τους: Simone Caporale, Monica Berg, Ago Perrone, Simon Ford, Giacomo Giannotti, David Woundrich, Jesse Estes, Ger Buckley, Roberto Bava, Danil Nevsky, Manny Hinojosa, Lorenzo Antinori, Kelsey Ramage, Giorgio Bargiani και πολλούς άλλους.

H είσοδος για το διήμερο του Athens Bar Show επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο σε επαγγελματίες.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις, όπως η Athens Bar Week καθώς και το ABS Closing Party απευθύνονται σε όλους.

Στόχοι του Athens Bar show

Οι Στόχοι και οι φιλοδοξίες του Athens Bar Show, από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του, παραμένουν η ανάπτυξη, η ενημέρωση, η δημιουργία, η ανακάλυψη νέων, αναδυόμενων τάσεων και καλλιέργεια γνώσης, φιλοσοφίας και mindset για την ιδανική διαχείριση των επιχειρήσεων.
Φιλοδοξούμε, για ακόμα μια χρονιά, να ενώσει με μοναδικό τρόπο εκθέτες και επαγγελματίες επισκέπτες προσφέροντας χρήσιμες γνώσεις και πληροφόρηση, με μια παράλληλη δικτύωση και δημιουργία κατάλληλου περιβάλλοντος ακόμα και για μελλοντικές συνεργασίες.

Όμως, πια, και οι καταναλωτές μπορούν να έρθουν σε επαφή με τον υπέροχο Κόσμο του bartending και των αποσταγμάτων κυρίως μέσα από τις “παράλληλες δράσεις” του, όπως η Athens Bar Week.

Παράλληλα, δεν ξεχνάμε και την “ηθική” και “φιλοσοφική” προσέγγιση του fine drinking και του responsible drinking, παραμένοντας πιστοί στους πυλώνες μας: Ανακάλυψη, Εκπαίδευση & Δικτύωση.

Φέτος, λόγω του μεγέθους της Έκθεσης, θα χρησιμοποιηθούν για τις εκδηλώσεις, τα events και τα εκθεσιακά περίπτερα όλα τα κτίρια και οι εξωτερικοί χώροι της Τεχνόπολης.

Athens Bar Week: Τα καλύτερα μπαρ του κόσμου καταλαμβάνουν την πόλη

Η εμπειρία του Athens Bar Show, φέτος, δεν περιορίζεται στις δύο ημέρες της Έκθεσης. Παρόμοιας σημαντικότητας είναι – με ακόμα μεγαλύτερα πλάνα εξέλιξης για το μέλλον – η Athens Bar Week.

Από την Δευτέρα (7 Νοεμβρίου) έως και την Πέμπτη (10 Νοεμβρίου) πολλά, ενδιαφέροντα και συναρπαστικά θα συμβούν στο Αθηναϊκό Bar Scene.

Η Athens Bar Week είναι, ουσιαστικά, μια παράλληλη ενέργεια που φιλοδοξεί να αναπτύξει μια έντονη, εξωστρεφή δυναμική και vibe που θα συμπληρώνει το Athens Bar Show.

Κατά την διάρκεια των 4 ημερών της, καταναλωτές και επαγγελματίες, επισκεπτόμενοι τα σημαντικότερα cocktail bars της πόλης, θα έχουν την ευκαιρία να “ταξιδέψουν” γευστικά αλλά και με όλες τους τις αισθήσεις, στο experience που χαρίζουν τα μεγαλύτερα cocktail bars του Πλανήτη – τα οποία θα βρίσκονται εκεινες τις ημέρες στην πόλη συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις, pop up bars και take – overs στα καλύτερα bars του Κέντρου της Αθήνας.

Όλα αποκλειστικά για την Athens Bar Week!

Η Πέμπτη (10/11) θα σηματοδοτήσει το επίσημο τέλος της Athens Bar Week με το Closing Party στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, όπου μερικά από τα καλύτερα μπαρ από ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και άλλες χώρες της Μεσογείου και της Ευρώπης θα σερβίρουν μοναδικά signature κοκτέιλ

Το εισιτήριο εισόδου στο Closing Party κοστίζει 15 ευρώ και περιλαμβάνει ένα κοκτέιλ/ποτό. Επιπλέον κοκτέιλ μπορείτε να αγοράσετε από τα μπαρ με 8 ευρώ.

Όλα τα γεγονότα, events και εμφανίσεις υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Athens Bar Week* – η οποία συνεχώς ανανεώνεται.

Η είσοδος στην έκθεση Athens Bar Show επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο σε επαγγελματίες.

Οι εκδηλώσεις του Athens Bar Week καθώς και το “ABS Closing Party” απευθύνονται σε όλους.

Info

Athens Bar Show 2022

● Ημερομηνίες: 8-9 Νοεμβρίου 2022
● Είσοδος επισκεπτών: 11:00 – 19:00
● Κλείσιμο έκθεσης: 20:00
● Τοποθεσία: Τεχνόπολη Πόλη Αθηνών

Εισιτήρια

Έκθεσης: 25* ευρώ ημερήσια ή 40 * ευρώ και για τις δύο ημέρες.
Έκθεση + ABS P.U.B. + Business Lounge: 70 ευρώ.
αυτό το εισιτήριο προσφέρει: Είσοδο στην έκθεση και για δύο ημέρες και πρόσβαση 1 ημέρας μόνο στο “Business Lounge” και το “ABS P.U.B.” (βρίσκεται εντός της έκθεσης)
Athens Bar Week 2022:

● Closing Party: 10 Νοεμβρίου 2022 (Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, 17:00-23:00)

Οι λεπτομέρειες των εκδηλώσεων που αποτελούν μέρος του «Athens Bar Week» θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα www.athensbarshow.gr.