Τρία νέα βραβεία για την E-LA-WON από τα London Awards 2021

Δύο νέα χρυσά και ένα αργυρό βραβεία απέσπασε στα London Awards 2021 η E-LA-WON με την αξιολόγηση των φρέσκων προϊόντων της, όπως ελιές και μέλι καθώς και πρώιμης συγκομιδής εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο στην κατηγορία «αγουρόλαδο», όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο διευθύνων σύμβουλος Ιωάννης Καμπούρης.

Τα London Awards είναι διαγωνισμός που εστιάζει στις πωλήσεις και στη διανομή. Έχει ως σκοπό να βοηθήσει τους διανομείς να παραγγείλουν βραβευμένα προϊόντα ποιότητας, τα οποία θα εκτιμηθούν από τους πελάτες τους. Τα μέλη της επιτροπής είναι γευσιγνώστες, εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι της γεύσης, ειδικοί στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, εισαγωγείς με σκοπό να επιλέγουν προϊόντα προσαρμοσμένα στην κουλτούρα του αγοραστικού κοινού του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τα βραβεία αφορούν τα εξής προϊόντα της E-LA-WON:

 

  1. Black Diamond Premium Οlives, χρυσό βραβείο

Είναι ελιές επιτραπέζιες, διεθνώς γνωστές ως «ελιές Καλαμών»· η φήμη τους στις παγκόσμιες αγορές είναι εξαιρετική λόγω των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών: χρώμα – τραγανή σάρκα – εκπληκτική γεύση – διπλοχαρακτές – ξυδάτες. Συγκριτικό πλεονέκτημα είναι η σχεδόν μηδενική περιεκτικότητα σε αλάτι, μόλις 0,26%.

  1. me-li Έλατο, χρυσό βραβείο

Ένας από τους θησαυρούς της ελληνικής φύσης. Μία από τις καλύτερες κατηγορίες μελιού από τα έλατα του Πάρνωνα. Μέλι με ξεχωριστό χρώμα, πλούσιο σε ιχνοστοιχεία και με ισορροπημένη γλυκύτητα.

  1. Super Premium EVOO Αγριελιά & Μποτσικολιά, αργυρό βραβείο

Το Super Premium ελαιόλαδο πρώιμης συγκομιδής E-LA-WON, φέτος σε “επετειακή συσκευασία” είναι φτιαγμένο από αγριελιές μαζί με μία σπάνια ποικιλία «Μποτσικολιά», διαθέσιμο σε αριθμημένες φιάλες και με υψηλές φαινόλες.