Τρία νέα εστιατόρια από τον Όμιλο S One Hospitality

Ο Όμιλος S One Hospitality, που αναπτύσσεται και εξελίσσεται δυναμικά στον τομέα της γαστρονομίας, ανακοινώνει το άνοιγμα τριών νέων εστιατορίων.

Με τα πολυαναμενόμενα εγκαίνια των νέων εστιατορίων του ομίλου S One Hospitality -Rick’s στην Κηφισιά, Maison Colette στο Νέο Ψυχικό και Talking Breads στο Χολαργό- αυτή την άνοιξη, η γευστική απόλαυση στα Βόρεια Προάστεια κάνει άλμα εις τριπλούν.

Rick’s Steakhouse

Ένα νέο steakhouse στη Κηφισιά έρχεται να αναβιώσει αυτήν την εθιστικά ερωτική ατμόσφαιρα και γεύση των αμερικανο-γαλλικών steakhouses της «ασπρόμαυρης» Νέας Υόρκης των μέσων του περασμένου αιώνα. Κόκκινοι δερμάτινοι καναπέδες, σκουρόχρωμο ξύλο, εντυπωσιακοί κρυστάλλινοι πολυέλαιοι και jazz υπόκρουση… Ένα «όσο πρέπει» και «καθώς πρέπει» θεατρικό catwalk, στο οποίο θα παρελαύνουν με χολιγουντιανό class οι απλές, αλλά elegant γεύσεις που επιμελείται ο επικεφαλής σεφ του ομίλου Δημήτρης Σταμούδης (από κλασικό burger μέχρι γαρίδες κοκτέιλ), τα iconic cocktails και οι περί τις 100 ετικέτες κρασιού ανά τον κόσμο.

Opening: 22 Μαρτίου 2024

Πεντέλης 1, Κηφισιά, 21 0754 8348

 

Talking Breads

Tο πιο rock street food, που, από τη γωνία Στουρνάρη με Σπύρου Τρικούπη, έγινε talk of the town για τα χειροποίητα, φρεσκοφουρνισμένα ψωμιά του, τη slow fast food λογική του, τα pizza rolls και τα καλύτερα burgers της πόλης, έρχεται αυτό το Μάρτιο και στο Χολαργό. Μητροπολιτική αισθητική υπόγειου subway, νεοϋορκέζικα diner καθίσματα, τα αγαπημένα μας «Tika sandwiches», αλλά και πολλά νέα γευστικά highlights, όπως η rotisserie -ήτοι η σούβλα με τις αναπάντεχες (μέχρι εδώ μπορούμε να αποκαλύψουμε) επιλογές κρεάτων… Το GPS των guilty pleasures μας δεν χρειάζεται περισσότερα για να καταχωρήσει ήδη τις συντεταγμένες της νέας διεύθυνσης.

Opening: Μάρτιος 2024

Λεωφ. Μεσογείων 232, Χολαργός

 

Maison Colette

Mε το όνομα της διάσημης Γαλλίδας συγγραφέως τού «Gigi», στον τίτλο του, το Maison Collette, από τις συστάσεις ήδη, κάνει ξεκάθαρη την πρόθεσή του: να γράψει ένα νέο κεφάλαιο σε έναν ιστορικό, για την περιοχή του Νέου Ψυχικού, χώρο -ακριβώς εκεί που μέχρι πριν από λίγο καιρό στεγαζόταν η θρυλική «Ράμπα». Αll-day κλασσική brasserie με comfort γαλλική κουζίνα και έμφαση στο αρτοποιείο και τα γλυκά που θα επιμελείται ο Θανάσης Σταμούδης (και εδώ την κουζίνα θα επιμελείται ο επικεφαλής σεφ του ομίλου, Δημήτρης Σταμούδης), το Maison Colette είναι ρομαντικό, εκλεπτυσμένο και σίγουρο ότι θα μας κάνει σύντομα όλους να αναφωνούμε… ooh la la!

Opening: Απρίλιος 2024

Δημ. Βασιλείου 14, Φάρος Ψυχικού

 

Ο Όμιλο S |One Hospitality

Ο  Όμιλος S One Hospitality δραστηριοποιείται στον τομέα της φιλοξενίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, διαχειριζόμενος μια συλλογή από 30 εστιατόρια και 3 ξενοδοχεία.

Οραματίζεται ιδέες και concept πέρα από τα σύνορα, ώστε να συνεχίσει να γράφει ένα αξιοθαύμαστο ιστορικό στον τομέα της φιλοξενίας και της γαστρονομίας, εισάγοντας γνώση και εμπειρίες σε International προορισμούς και προσφέροντας μια συνεπή και αξιέπαινη εμπειρία επισκεπτών, πάντα με γνώμονα την παγκόσμιός γνωστή «Ελληνική Φιλοξενία».