Στην Άμβυξ η ισπανική μπύρα Estrella Galicia και τα σιρόπια De Kuyper

Η AΜΒΥΞ, η μεγαλύτερη και παλαιότερη εταιρεία διανομής αλκοολούχων ποτών, οίνων και μπύρας στην Ελλάδα, ανακοινώνει νέο μπαράζ συνεργασιών με την επιπλέον διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της με τη μπύρα Estrella Galicia και τον Οίκο De Kuyper την παγκοσμίως γνωστή ολλανδική εταιρία λικέρ και σιροπιών.

Η Estrella Galicia είναι η μεγαλύτερη οικογενειακή ανεξάρτητη ζυθοποιία της Ισπανίας η οποία ιδρύθηκε το 1906 από τον José María Rivera Corral, ένα ντόπιο κάτοικο ο οποίος ανακάλυψε το πάθος του για την μπύρα κατά την διάρκεια των ταξιδιών του στο Μεξικό και την Κούβα. Εδώ και 110 χρόνια, η Estrella Galicia συνεχίζει να παρασκευάζεται αποκλειστικά στην Λα Κορούνια της Γαλικίας και αποτελεί τη κορυφαίο brand μπύρας στην Ισπανία.

Θεωρείται ένα iconic brand  το οποίο είναι άμεσα αναγνωρίσιμο, ενώ παράλληλα έχει ισχυρή παρουσία σε αθλητικές εκδηλώσεις όπως η Formula 1, μουσικές εκδηλώσεις και σειρές όπως το La Casa de Papel.  Η Estrella Gallicia σήμερα εξάγεται σε περισσότερες από 70 χώρες.

O Οίκος De Kuyper εδώ και 300+ χρόνια, από το 1695, δημιουργεί με μεγάλο πάθος εξαιρετικά λικέρ, ποτά και σιρόπια.  Ξεχωρίζει παγκοσμίως για το επιχειρηματικό πνεύμα, την αγάπη για τα αποστάγματα & τους ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς,  έχοντας σήμερα μία πολύ μεγάλη γκάμα με εμβληματικούς κωδικούς όπως τα Apricot Brandy, Triple Sec, Βlue Curacao & Parfait Amour.

Ο Οίκος δημιουργεί επίσης υψηλής ποιότητας σιρόπια που αποτελούν το γευστικό µυστικό επιτυχίας σε χιλιάδες cocktails αλλά και σε ζεστά ή κρύα ροφήματα. H γκάμα της De Kuyper, που έχει ανακηρυχθεί επανειλημμένα Liqueur Producer of the Year στον διαγωνισμό ISC (International Spirits Challenge), συμπληρώνεται από διεθνώς καταξιωμένα brands όπως τα Peach Tree, Mandarine Napoleon, Kwai Feh Lychee Liqueur & Heering Cherry Liqueur.

Ο κ. Γιάννης Αρτινός, γενικός διευθυντής της Άμβυξ, δήλωσε: «Αισθανόμαστε ενθουσιασμένοι και περήφανοι που συνεχίζουμε τον εμπλουτισμό του χαρτοφυλακίου μας με δυο εμβληματικές συνεργασίες: με τη Νο1 μπύρα στην Ισπανία την Estrella Galicia αλλά και τον Οίκο De Kuyper  που έχει μακρά παράδοση στην δημιουργία υψηλής ποιότητας ποτών και αποτελεί ιδανική επιλογή για την αναπλήρωση της Marie Brizard και την περαιτέρω ενίσχυση του χαρτοφυλακίου μας σε λικέρ και σιρόπια»

H AΜΒΥΞ

Η AΜΒΥΞ, από το 1917 και για περισσότερα από 100 χρόνια, διανέμει στην Ελλάδα διάσημες και υψηλού κύρους μάρκες ποτών, οίνων, μπύρας, και άλλων αλκοολούχων (αλλά και μη) προϊόντων. Βασικός στόχος της εταιρείας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προώθησης και διανομής. Με κεντρικούς άξονες της φιλοσοφίας της την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και το σεβασμό στους προμηθευτές της, τους πελάτες της, αλλά και τον τελικό καταναλωτή, η εταιρεία έχει καταφέρει να συναγωνίζεται με επιτυχία τους πολυεθνικούς ανταγωνιστές της, στοχεύοντας πάντα στη συνεχή της ανάπτυξη.