Olvo: Μενού για όλες τις αισθήσεις στην Πάρο από τον σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη

Σε μια από τις πιο ειδυλλιακές τοποθεσίες της Πάρου, το νέο ξενοδοχείο MINOIS (μέλος των SLH)  ανοίγει τις πόρτες του με νέα ταυτότητα και υπόσχεται να  ενσαρκώσει με τον πιο γλαφυρό τρόπο την περίφημη μεσογειακή αύρα, αντλώντας έμπνευση από την ισπανική, γαλλική και ιταλική Ριβιέρα με πινελιές μαροκινής διακόσμησης.

Highlight του νέου εγχειρήματος, το πολυαναμενόμενο opening του εστιατορίου Olvo που φιλοδοξεί να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της γαστρονομικής σκηνής της Πάρου, υπό την καθοδήγηση και επιμέλεια του βραβευμένου με αστέρι Michelin, σεφ Αλέξανδρου Τσιοτίνη.

Το νέο concept επικεντρώνεται στον επαναπροσδιορισμό των γεύσεων της Μεσογείου με αφετηρία την Πάρο.

Οι επισκέπτες του θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε πιάτα με χαρακτήρα και έντονο ταπεραμέντο .

Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Αλέξανδρος Τσιοτίνης και η ομάδα του έχουν σχεδιάσει μια απολαυστική γαστρονομική εμπειρία, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας με αποκορύφωμα τα Josper grilled κρεατικά και ψάρια στο a la carte δείπνο στο Olvo ή το δείπνο γευσιγνωσίας στο Olvo Dégu.

Η φιλοσοφία του Olvo του στηρίζεται στον πλούτο της Γης και τις ενδιαφέρουσες εναλλαγές που προκύπτουν ανάλογα με το τι έχει να μας προσφέρει, κάθε φορά, αναδεικνύοντας τις μαγειρικές παραδόσεις και τα ντόπια υλικά.

Εξάλλου η ονομασία του εστιατορίου προέρχεται από την αρχαία λέξη «όλβος» που σημαίνει ευμάρεια, πλούτος, ευδαιμονία και ευτυχία.

Οι επισκέπτες του νησιού από κάθε γωνιά της Γης, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ιδιαίτερο γαστρονομικό ταξίδι, σε ένα περιβάλλον με ζωντανά χρώματα, ιδιαίτερες υφές και patterns, αλλά και ξεχωριστή ατμόσφαιρα που αποπνέει την μεσογειακή αύρα σε κάθε της έκφανση.

Olvo Restaurant

Minois Hotel, Παράσπορος, Πάρος

info@olvorestaurant.com

Τηλ: 2284022435