Για sushi στον μαγευτικό χώρο του «The Y Project»

Το restaurant «The Y Project», στον πρώτο όροφο του YTON «the music show», ήρθε για να μείνει ως ο απόλυτος και εντελώς διαφορετικός γαστρονομικός προορισμός της Αθήνας.

Μέσα σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει τη λιτότητα με την πολυτέλεια και την υψηλή αισθητική, ο διακεκριμένος sushi master Take (από τον Κουρσάρο της Μυκόνου), δημιουργεί εκλεπτυσμένα πιάτα της γιαπωνέζικης κουζίνας, εξαιρετικής γεύσης και αισθητικής.

Salmon tataki σε μίσο με αρωματισμένη τρούφα, σωτέ γαρίδα και καραβίδα πάνω σε ρολό με καψαλισμένο τόνο και yuzu soy butter, φουα γκρα μαριναρισμένο πάνω σε ρύζι με τρούφα και σάλτσα sweet truffle soy και βασιλικό καβούρι είναι μερικά μόνο από τα πιάτα που μπορεί κάποιος να απολαύσει.

Τα ευφάνταστα cocktail του Χρήστου Λάγιου σε συνδυασμό με τα υπέροχα γλυκά του κορυφαίου Νίκου Στράγκα υποστηρίζουν την άποψη που κυριαρχεί στο «The Y Project» για ένα χώρο μοναδικό. Ένα χώρο όπου η φιλοξενία και το άψογο service συμβάλλουν στην ποιότητα και την άνεση. Χαμηλός φωτισμός, ήρεμο περιβάλλον, επιτοίχιες εικαστικές παρεμβάσεις, χρώματα που παίζουν με το κόκκινο, το μαύρο και το χρυσό δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον δίνοντας τη δυνατότητα για απόλαυση χωρίς όρια.

Το «The Y Project» με εξαιρετικά πιάτα και υπέροχα coctail κερδίζει τις εντυπώσεις. Γιατί είναι ένας υψηλού επιπέδου γαστρονομικός προορισμός που θα ικανοποιήσει τις πιο απαιτητικές αναζητήσεις.

Info

The Y Project

Λειτουργεί κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 22:00 – 1:00 μετά τα μεσάνυχτα και από τις 2:15 – 4:00 τα ξημερώματα

ΥΤΟΝ the music show

Πέτρου Ράλλη 38, Αιγάλεω

300x250