Awesome Plating
O chef David Bizet δημιουργεί μια μοναδική μπαλοτίνα με τραγανή πέτσα κοτόπουλου, γεμιστή με στήθος κοτόπουλο και αστακό. Στο εστιατόριο Le Taillevent (ένα αστέρι Michelin) στο Παρίσι.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Bizet (@davidbizet) στις
O chef David Bizet δημιουργεί μια μοναδική μπαλοτίνα με τραγανή πέτσα κοτόπουλου, γεμιστή με στήθος κοτόπουλο και αστακό. Στο εστιατόριο Le Taillevent (ένα αστέρι Michelin) στο Παρίσι.
Προηγούμενο Άρθρο
Επόμενο Άρθρο
Recover your password.
A password will be e-mailed to you.