Το Peplo μόλις εμφιαλώθηκε και έχει ήδη κλέψει την παράσταση!Ένα κομψό και περίτεχνα δομημένο κρασί που αποτυπώνει τη δυναμική των αμπελώνων και των οινολόγων του «Κτήματος Σκούρας».
Φτιαγμένο από τρεις ποικιλίες με τρεις διαφορετικούς τρόπους: Αγιωργίτικο μεγαλωμένο σε βαρέλια ακακίας για 4 μήνες ,Syrah ζυμωμένο και φυλαγμένο για τέσσερις μήνες στην ανοξείδωτή δεξαμενή και Μαυροφίλερο που ζύμωσε με όλες του τις φλούδες μέσα σε κεραμικούς αμφορείς. Και οι τρεις ποικιλίες προέρχονται από μεγάλο υψόμετρο.
Το χρώμα είναι λαμπερό, φίνο, το απόλυτο κοραλί με ανταύγειες κόκκινου χρυσού.
Στην μύτη κυριαρχούν τα κόκκινα φρούτα, το κεράσι, η φράουλα, ένα ίχνος λεμονιού, εσπεριδοειδών, γκρέιπφρουτ, λευκά άνθη ,μέλι, λίγη βιολέτα και μια ιδέα ορυκτότητας.
Το στόμα είναι γεμάτο νεύρο και οξύτητα, λιπαρό ,δροσερό, πολύπλοκο,
πολυεπίπεδο (ακακία,πηλός ,γλυκιά βανίλια , μέταλλο, δομή) ενώ τα αρώματα στόματος ακολουθούν πιστά
αυτά της μύτης με κυρίαρχη την παρουσία του γλυκολέμονου και των εσπεριδοειδών .
Η επίγευση έχει διάρκεια και πολυπλοκότητα.