Athens Bar Week: Τα καλύτερα μπαρ του κόσμου έρχονται στην Αθήνα

Η Αθήνα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις ποτού για επαγγελματίες στον κόσμο, το Athens Bar Show (7 – 8 Νοεμβρίου 2023), οι σούπερ σταρ του παγκόσμιου bartending ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για ακόμη μια επίσκεψη στη χώρα μας – και όχι μόνο για το Athens Bar Week.

Από φέτος παράλληλο, ανεξάρτητο πόλο έλξης της Ελληνικής και παγκόσμιας Bar & Spirit Community θα αποτελεί η Athens Bar Week (5 – 9 Νοεμβρίου).

Τα πέντε αυτά βράδια θα αποτελέσουν ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο του ποτού και της υψηλής γαστρονομίας που υπόσχεται να επαναπροσδιορίσει την έξοδο στα bars και το fine drinking mingling, αναπτύσσοντας έτσι ακόμα περισσότερο την μοντέρνα  κουλτούρα διασκέδασης.

Πιο συγκεκριμένα, από την Κυριακή 5 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, κάποια από τα καλύτερα μπαρ του… ηλιακού μας συστήματος θα συνεργαστούν με την αθηναϊκή μπαρ σκηνή, δημιουργώντας guests shifts σε κάποια ελληνικά bar από την Λίστα των World 50 best bars, pop up bars από αγαπημένα αποστάγματα  και takeovers σε ξεχασμένα κτίρια, μεταμορφώνοντας την πόλη σε έναν παράδεισο εμπειριών.

Θα μας βοηθήσουν έτσι να ανακαλύψουμε έναν κόσμο όπου η κάθε γουλιά είναι μια μοναδική εμπειρία και η τέχνη του cocktail και της υψηλής γαστρονομίας φτάνει στο ζενίθ της.

Τα experiences του Athens Bar Week μπορεί να έχουν πρωταγωνιστές τους ανθρώπους πίσω από τα τα spirits και τους σούπερ ήρωες του bartending. Φυσικά δεν θα λείψουν και τα parties με γνωστούς dj’s, fine-dining tours, master classes και άλλα events που θα βοηθήσουν να ολοκληρωθεί η συναρπαστική εμπειρία της συμμετοχής στην μοναδική εβδομάδα Χριστουγέννων 50 μέρες πριν.

Από εδώ και στο εξής, η 2η εβδομάδα του Νοεμβρίου η Αθήνα θα μεταμορφώνεται σε ένα τεράστιο φεστιβάλ διασκέδασης για ενηλίκους “εραστές” και γνώστες των fine food and spirits εμπειριών.

Περιηγηθείτε στον διαδραστικό χάρτη του Athens Bar Week και ενημερωθείτε για το που χτυπάει ο παλμός της πόλης

 

Athens Bar Week International Closing Party

Το Athens Bar Week κορυφώνεται με το μεγαλύτερο party της πόλης: το ABW International Closing Party.

Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, η κεντρική αυλή του “Technopolis City of Athens” μεταμορφώνεται στο μεγαλύτερο cocktail party. Μοναδικά ποτά από μερικά από τα world’s 50 best εγχώρια και διεθνή bars, street food γεύσεις και μουσικές επιλογές από διάσημους DJs – έκπληξη,  θα συνθέσουν μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε.

Το Athens Bar Week ήρθε για να αναδείξει τη γοητεία της fine – διασκέδασης σε όλα τα επίπεδα.

Πλέον τα καλύτερα events της πόλης είναι μόλις ένα κλικ μακριά – διασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσετε ούτε μια γουλιά από τη δράση.

Το εισιτήριο εισόδου στο Closing Party κοστίζει 15 ευρώ και περιλαμβάνει δύο κοκτέιλ/ποτά.

Athens Bar ShowAthens Bar Week