Turkish Airlines Lounge: Ένας γαστρονομικός παράδεισος στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης

Πιάτα από το παγκόσμιο γαστρονομικό στερέωμα που παρασκευάζονται σε ανοιχτές κουζίνες εκείνη τη στιγμή. Μπουφέδες με σοκαρίστηκα πολλές επιλογές από αλμυρά σνακ και υπέροχα γλυκά.

Κινηματογράφος με ανακλινόμενα καθίσματα, ειδικός χώρος για την ψυχαγωγία παιδιών, χώρος εργασίας με υπολογιστές και εκτυπωτές. Επίσης, θυρίδες για την ασφάλεια των αποσκευών, κρεβάτια για ξεκούραση και ύπνο, αλλά και ντους.

Ένα από τα station που ετοιμάζονται τα πρωινά

Μοναδικός μοντέρνος σχεδιασμός στους εσωτερικούς χώρους και πελώριο μέγεθος, ώστε να φιλοξενεί τουλάχιστον 800 επισκέπτες, εξασφαλίζοντας παράλληλα την ηρεμία και την ιδιωτικότητά τους.

Το Lounge «Miles and Smiles» της Turkish Airlines είναι το πιο σύγχρονο και ολοκληρωμένο Lounge που έχω επισκεφτεί τα τελευταία χρόνια και θα μπορούσε να συγκριθεί σε ποιότητα και μέγεθος μόνο με το Lounge του αεροδρομίου του Τόκιο, καθώς οι αντίστοιχοι χώροι στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια μοιάζουν μπροστά του με «φτωχοί συγγενείς».

Ο παιδότοπος

Το φαγητό στο σαλόνι Miles & Smiles περιλαμβάνει διάφορους μπουφέδες και σταθμούς μαγειρικής διάσπαρτους σε όλο τον μεγάλο χώρο.

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τουρκικές σπεσιαλιτέ, ασιατικά νουντλς, μαγειρεμένα πιάτα κατά παραγγελία, ενώ υπάρχουν άφθονα μπαρ σαλάτας και γλυκών.

Το φαγητό στο Lounge «Miles and Smiles» της Turkish Airlines

Μέχρι τις 11:00 το πρωί, οι ανοιχτές κουζίνες ετοιμάζουν κατά παραγγελία ομελέτες, αβγά, και άλλα πρωινά, ενώ στους μπουφέδες υπάρχουν διάφορες πίτες, κρουασάν, δημητριακά, γιαούρτια και φυσικά παραδοσιακά κουλούρια με σουσάμι.

Μαντί που παρασκευάζονται εκείνη την ώρα

Φρεσκοστυμμένοι χυμοί, γευσιγνωσία καφέ, αλλά και δεκάδες επιλογές από αναψυκτικά και ποτά είναι διαθέσιμα καθόλη τη διάρκεια του εικοσιτετράωρου για τους επισκέπτες.

Αμέσως μετά τις 11:00, οι κουζίνες ξεκινούν να σερβίρουν τελείως διαφορετικό φαγητό.

Ασιατική κουζίνα

Μαντί που ετοιμάζονται εκείνη την ώρα, κεμπάπ, πενιρλί, ζυμαρικά, ασιατικά νούντλς και πολλές άλλες επιλογές από το παγκόσμιο τραπέζι, ικανοποιούν ακόμη και τους πιο αυστηρούς ουρανίσκους.

Χώρος γευσιγνωσίας καφέ

Φυσικά υπάρχουν διαθέσιμες σούπες, τυριά από όλο τον κόσμο, σαλάτες με λαχανικά ωμά ή ψητά, ταμπουλέ και δεκάδες επιλογές από πίτες και ψωμί.

Τυριά και σαλάτες

Στους πάγκους με τα γλυκά υπάρχουν τα υπέροχα παραδοσιακά σιροπιαστά της Τουρκίας, τούρτες με σοκολάτα, φρούτα, βανίλια, αλλά και ατομικά γλυκά.

Πρόσβαση στο Lounge «Miles and Smiles»

Η πρόσβαση στο Lounge «Miles and Smiles» της Turkish Airlines επιτρέπεται σε όσους ταξιδεύουν με τις αεροπορικές εταιρείες που είναι μέλη της Star Alliance και διαθέτουν χρυσή κάρτα και σε όσους πετούν business class.

Ο κινηματογράφους του Lounge

Η αίθουσα Miles & Smiles βρίσκεται στην περιοχή διεθνών αναχωρήσεων κοντά στην πύλη C1.

Η θέα από το Lounge της Turkish Airlines
Ο χώρος φύλαξης αποσκευών για ακόμη πιο ξεκούραστη διαμονή στο Lounge
Turkish Airlines