Τραπέζι με θέα το ονειρικό ηλιοβασίλεμα της πανέμορφης Σαντορίνης, σε απόσταση αναπνοής από την άγρια ομορφιά της Καλντέρας. Εμπνευσμένο νέο μενού υπό την επιμέλεια του head chef Λευτέρη Καρέλη, με σύγχρονες δημιουργίες που παραμένουν πιστές στην ανεπιτήδευτη νοστιμιά της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας.
Δροσιστικά cocktail, το must-have αξεσουάρ κάθε εξόδου που επιδιώκει την (επανα)σύνδεση με την πιο ανέμελη, ευχάριστη έκφανση του ευ ζην.
Όταν μαθαίνεις ότι όλα αυτά συναντιούνται στο ίδιο μέρος, δεν μπορείς παρά να απορήσεις… where’s the catch? Φυσικά στην καρδιά της Οίας, στη Σαντορίνη.
Το Catch Bar-Restaurant είναι γεμάτο εκπλήξεις και υπόσχεται να σε συστήσει σε έναν κόσμο πολυτελούς απόλαυσης γεμάτο με πλούσιες γεύσεις και αξέχαστα ποτά.
Το ατμοσφαιρικό περιβάλλον του, όπου πρωταγωνιστούν τα φυσικά υλικά και οι ανεπεξέργαστες υφές, δεν σου αφήνει περιθώρια αμφιβολίας ότι εδώ θα γευτείς την υψηλή ποιότητα φιλοξενίας του ομίλου Andronis, στον οποίο ανήκει το εστιατόριο.
Τα πιάτα του Catch Bar-Restaurant
Από τη σαλάτα Mizuna με παστέλι δημητριακών, κυανό τυρί και σύκο ποσέ, ή τη γαρίδα σαγανάκι με σάλτσα ντομάτας και ούζο, έως το ριζότο καραβίδας με φρέσκια τρούφα, το λαβράκι à la polita και τις ψαριές της ημέρας που φιγουράρουν στην state of the art μαρμάρινη ψαριέρα, το Catch προσφέρει μια βεντάλια πρωτότυπων εποχικών επιλογών και συχνά ασυνήθιστων συνδυασμών.
Κι όλα αυτά ρέουν απολαυστικά στο στόμα με τη συνοδεία των signature cocktails με τις ελληνικές αναφορές, αλλά και τις προσεκτικά επιλεγμένες ετικέτες από ελληνικούς και διεθνείς αμπελώνες που περιλαμβάνονται στις προτάσεις μιας εντυπωσιακής wine list.
O chef Λευτέρης Καρέλης
Το μενού του Catch Bar-Restaurant υπογράφει φέτος ο νέος head chef Λευτέρης Καρέλης. Γέννημα θρέμμα της Κρήτης, ο Λευτέρης Καρέλης μετακομίζει στα 23 του στην Αθήνα όπου και ολοκληρώνει τις σπουδές του, προτού ξεκινήσει τη μαγειρική του σταδιοδρομία στο Costa Navarino.
Αργότερα, αποκτά το μεταπτυχιακό του δίπλωμα στη Γαλλία και εργάζεται στο Παρίσι, τις Κάννες, αλλά και σε φημισμένα εστιατόρια του Λονδίνου.
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εργάζεται ως sous chef στο restaurant Ithaki και γίνεται στη συνέχεια head chef στα En Plo και Riviera Coast.
Μην ξεχνώντας τις γεύσεις της παιδικής του ηλικίας αλλά με εφόδιο, πλέον, την έκθεσή του σε τεχνοτροπίες του εξωτερικού, μαγειρεύει για το Catch με έκδηλο πάθος για την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και, συνάμα, αναζωογονητικό θάρρος που τον ωθεί να πειραματιστεί και να παντρέψει το παλιό με το σύγχρονο, και το τοπικό με το διεθνές.