Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης επιμελείται το μενού του νέου Casa Cook Samos

Τη συνεργασία τους με τον βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη, ανακοίνωσε το Casa Cook Samos, που μόλις πρόσφατα κατέκτησε και τον τίτλο και του κορυφαίου ξενοδοχείου στην Ευρώπη στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.

Όπως αναφέρει ο Ορέστης Βαλής, επικεφαλής της ιδιοκτήτριας εταιρείας του Casa Cook Samos, «o Αλέξανδρος θα συνεργαστεί μαζί μας σε συμβουλευτική βάση με την ομάδα του και είμαστε σίγουροι ότι θα εξασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό γευστικό αποτέλεσμα για τους επισκέπτες μας».

Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης είναι διεθνώς αναγνωρισμένος σεφ, ιδιοκτήτης και executive chef του εστιατορίου CTC στην Αθήνα και πλέον θα είναι υπεύθυνος και για τη δημιουργία όλων των μενού του ξενοδοχείου, ενώ θα μαγειρεύει «πιάτα υπογραφής» για τους επισκέπτες και θα διασφαλίζει τη σταθερή υψηλή ποιότητα και απόδοση της κουζίνας και της ομάδας.

Ως μέλος της ομάδας, ο Αλέξανδρος έχει ορίσει τον συνάδελφό του Γιάννη Μαρκόπουλο ως executive chef του ξενοδοχείου.

Τα signature dishes του Αλέξανδρου Τσιοτίνη για το Casa Cook Samos είναι:

  • Χοιρινά spareribs από ελληνικό μαύρο χοίρο, μαριναρισμένα σαν γύρος, με ψητή ντομάτα και καπνιστό τζατζίκι
  • Cheviche με ψάρι ημέρας, φραγκόσυκο και φιστίκια Αιγίνης
  • Αρνάκι φρικασέ με μους αυγολέμονο και baby gem ψημένα στα κάρβουνα.

Το Casa Cook Samos είναι ένα ξενοδοχείο 128 δωματίων μόνο για ενήλικες που προσφέρει τη χαρακτηριστική lifestyle πολυτέλεια του brand Casa Cook σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά σημεία της Μεσογείου.

Ενσωματώνοντας την ιστορική ιδέα ενός ελληνικού χωριού σε ένα μοντέρνο περιβάλλον, το ξενοδοχείο είναι εμπνευσμένο από τα παραδοσιακά ελληνικά σπίτια, τις Καμάρες, που βρίσκονται στα χωριά της Σάμου.

Casa Cook HotelsΑλέξανδρος Τσιοτίνης