Με την επιμέλεια του Γιάννη Λουκάκου κάνει πρεμιέρα τo Deck Bar-Restaurant στην Πάρο

Σε προνομιακό σημείο της Πάρου και με τη θέα του κόλπου της γραφικής Νάουσας να ανοίγεται μπροστά του, δεσπόζει το Deck Bar – Restaurant. Το ιστορικό κτήριο του «Ξενία» ανακαινίστηκε πλήρως, και μεταμορφώθηκε σε έναν σύγχρονο χώρο υψηλής αισθητικής και λιτού design, αναδεικνύοντας τα μοναδικά πολιτισμικά στοιχεία της Πάρου και των Κυκλάδων.

Στο Deck Bar – Restaurant ο επισκέπτης βιώνει μια πολυδιάστατη εμπειρία μέσα από την αλληλεπίδραση των αισθήσεων: το εκτυφλωτικό κυκλαδίτικο φως, συνδυάζεται με το αιγαιοπελαγίτικο περιβάλλον και την πέτρα, και όλο αυτό απογειώνεται από την δημιουργική, γαστρονομική προσέγγιση του σεφ Γιάννη Λουκάκου, ο οποίος επιμελείται το μενού.

Ο καινοτόμος, ευφάνταστος τρόπος που ο σεφ προσεγγίζει την μαγειρική, μεταφράζεται σε γευστικά και φινετσάτα πιάτα με κοσμοπολίτικη αντίληψη, που ενσωματώνουν δημιουργικά την παράδοση της κυκλαδίτικης και μεσογειακής κουζίνας. Έτσι, παράλληλα με την πλούσια λίστα κρασιών εμπλουτισμένη με  ελληνικές και διεθνής ετικέτες, η όλη γευστική εμπειρία μετατρέπεται σε συναισθητικό βίωμα.

Must πιάτα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσει κανείς είναι το λαβράκι carpaccio με αχινό, αρωματικό λαδολέμονο με yuzu, ταραμοσαλάτα και ντομάτες confit, ενώ εντυπωσιάζουν τα χτένια au gratin με κρούστα φουντουκιού, κάρι, κυκλαδίτικη λούζα και αφράτο αυγολέμονο. Από τα κυρίως δεν πρέπει κανείς να παραλείψει την σφυρίδα fricassee με καλοκαιρινά χόρτα, μυρωδικά και αυγολέμονο αρωματισμένο με λάιμ, ενώ τους φίλους του κρέατος δεν θα τους αφήσει ασυγκίνητους το αρνίσιο παϊδάκι γαλλικής κοπής, καπονάτα με μελιτζάνες, τραγανή πατάτα και πέστο από φυστίκι Αιγίνης.

Παράλληλα, στο Bar του Deck, μέσα από την λίστα με τα signature και classic cocktails, θα εξελίσσεται καθημερινά μια απολαυστική εμπειρία με πρωταγωνιστή το ποτό. H ανάμιξη των γεύσεων και των αρωμάτων των ευφάνταστων cocktails, θα συνοδεύεται αρμονικά από δημιουργικά πιάτα σε ένα απολαυστικό pairing, ενώ σε συνδυασμό με την ιδιαίτερα φροντισμένη μουσική, θα δημιουργούν αξέχαστες αναμνήσεις στους καλεσμένους μας.

Το Deck BarRestaurant ανοίγει τις πόρτες του για την φετινή σεζόν την Παρασκευή 15 Απριλίου, ενώ έχει ετοιμάσει ένα ειδικό μενού για τις ημέρες του Πάσχα.

DECK BARRESTAURANT, ΝΑΟΥΣΑ | ΠΑΡΟΣ, ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΙΠΕΡΙ, ΤΗΛ: +30 6986515817