To εμβληματικό ξενοδοχείο Albergo Gelsomino στην Κω ξεκινάει την καλοκαιρινή σεζόν με μαγευτικές βραδιές μπροστά στη θάλασσα, «ντυμένες» γευστικά με τις εξαιρετικές δημιουργίες του consultant chef Παύλου Κυριάκη και του executive chef Σωτήρη Ματσούκα.
Ο βραβευμένος Παύλος Κυριάκης (The Zillers) και ο ταλαντούχος Σωτήρης Ματσούκας, έχοντας και οι δύο σημαντική εμπειρία σε μεγάλα εστιατόρια με αστέρια Michelin, έχουν δημιουργήσει για το Αlbergo Gelsomino τέσσερα μενού γευσιγνωσίας τεσσάρων και έξι πιάτων με επιλογές από ψάρι και κρέας.
Μεσογειακή γαστρονομία με επιρροές από την τοπική Κώτικη κουζίνα και φρέσκα προϊόντα του νησιού στο κομψό περιβάλλον του Albergo Gelsomino με το προσεγμένο service και την υπέροχη θέα στο Αιγαίο.
Η βραδιά, που συνοδεύεται από ζωντανή μουσική, ξεκινάει με aperitivo και δροσιστικά cocktails με twist, όπως το Greek Spritz με μαστίχα, και προχωράει με επιλογές όπως χταπόδι και γαρίδες με κουσκούς μαγειρεμένα σε ζωμό καραβίδας και τσορίθο, καθώς και μοσχαρίσιο ταρτάρ με παρμεζάνα, αυγά ρέγγας και τραγανά τσιπς μαύρης τρούφας.
Τα εξαιρετικά επιδόρπια, όπως η σούπα φράουλας με μέντα και παγωτό λεμόνι, ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο τη γευστική αυτή διαδρομή. Κάθε πιάτο συνδυάζεται με επιλογές κρασιού από τοπικούς και διεθνείς αμπελώνες που αναδεικνύουν τέλεια την κάθε γεύση.
O επισκέπτης στο Albergo Gelsomino έχει την ευκαιρία να απολαύσει κάθε βράδυ υψηλού επιπέδου γαστρονομία και αξέχαστη διαμονή στα απαράμιλλης αισθητικής δωμάτια στο υπέροχα ανακαινισμένο ιταλικής αρχιτεκτονικής κτήριο του 1928, με το προσωπικό να φροντίζει προσεκτικά την κάθε λεπτομέρεια.
Ένας γαστρονομικός προορισμός που αποτελεί σημείο αναφοράς για το νησί και σημαντικό λόγο για κάθε κοσμοπολίτη επισκέπτη να ταξιδέψει στην Κω.