Έχοντας θέσει υψηλές προδιαγραφές στη γαστρονομική σκηνή της χώρας, το ξενοδοχείο Albergo Gelsomino και το εστιατόριο Cuvée του ξενοδοχείου Aqua Blu και στην Κω του ομίλου Epic, υποδέχονται κάθε χρόνο διεθνώς αναγνωρισμένους chefs. Φέτος, την 1 και 2 Αυγούστου αντίστοιχα ξεκινούν με τον χαρισματικό Alex Dilling.
Γεννημένος στο Λονδίνο και μεγαλωμένος στη Νέα Υόρκη, ο Alex ξεκίνησε το ταξίδι του στη μαγειρική όταν συνεργάστηκε με τον κορυφαίο της γαλλικής γαστρονομίας, Αlain Ducasse, υπό την επίβλεψη των Didier Elena και Tony Esnault στο Adour της Νέας Υόρκης με δύο αστέρια Michelin. Στη συνέχεια, ανέλαβε ως Chef de Cuisine το Caviar Russe της Νέας Υόρκης βραβευμένο με ένα αστέρι Μichelin. Επέστρεψε στο Λονδίνο στο διάστερο Hélène Darroze του ξενοδοχείου Connaught και επέβλεψε διεθνή events σε Ιαπωνία, Μεξικό και Νέα Υόρκη. Παρέμεινε στο λονδρέζικο Greenhouse μέχρι τον Ιούνιο του 2020 έχοντας αποκτήσει δύο αστέρια Michelin και τρεις ροζέτες ΑΑ.
Η αγάπη του για την υψηλή ποιότητα των υλικών, η επιμονή του στην αναζήτηση της τελειότητας, αλλά και η ακρίβεια του τον ξεχωρίζουν και τον κατατάσσουν ανάμεσα στους καλύτερους της σύγχρονης γαστρονομίας.
Ο Alex Dilling θα συνεργαστεί με τον ταλαντούχο Παύλο Κυριάκη, consultant chef των εστιατορίων, σε δύο ξεχωριστές βραδιές four hands την 1 Αυγούστου στο Αlbergo Gelsomino με executive chef το Σωτήρη Ματσούκα και την επόμενη, 2 Αυγούστου, στο Cuvée του ξενοδοχείου Aqua Blu με executive chef τη Γεωργία Παπαλουκά.
Οι βραδιές αποτελούν την αρχή από μια σειρά γαστρονομικών events που θα συζητηθούν με διεθνείς guest chefs που θα φιλοξενηθούν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στα ξενοδοχεία Aqua Blu και Albergo Gelsomino στην Κω.