Arnaud Bignon και Γιώργος Χάψας σε ένα μοναδικό γαστρονομικό event στο Kinsterna Hotel

To Kinsterna Hotel σε συνεργασία με τον ‘Όμιλο Τραστέλη έχει την τιμή και φέτος να φιλοξενεί τον ταλαντούχο chef Arnaud Bignon, βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin, για μια μοναδική βραδιά γαστρονομικής απόλαυσης.

Η φιλοσοφία του degustation μενού που έχουν σχεδιάσει ειδικά για το event ο ταλαντούχος Executive chef Bignon σε συνεργασία με τον chef του Kinsterna Γιώργο Χάψα, εστιάζει στην αξιοποίηση φρέσκων προϊόντων άριστης ποιότητας με βάση το μαγειρικό τους όραμα. Το εμπνευσμένο degustation μενού βασίζεται στην αρμονία και την ισορροπία και συνδυάζει την παραδοσιακή γαλλική κουζίνα με σύγχρονες τεχνικές, το οποίο αποτελεί ένα fusion υψηλής γαστρονομίας.

Το Kinsterna σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό fine dining event που θα πραγματοποιηθεί στο εστιατόριο «Sterna», στον ατμοσφαιρικό χώρο γύρω από την κυρίαρχη βυζαντινή στέρνα του ιστορικού αρχοντικού για μία απαράμιλλη εμπειρία.

O Arnaud Bignon

Ο Arnaud Bignon είναι ο γενικός διευθυντής της Σπονδή στην Αθήνα, όπου ξεκίνησε ως επικεφαλής σεφ το 2005, κέρδισε δύο αστέρια Michelin το 2008 και κατατάχθηκε στο Νο 69 του καταλόγου των 50 καλύτερων εστιατορίων του κόσμου από τα 100 το 2011.

Γεννημένος στο Le Mans της Γαλλίας, ο σεφ Arnaud ανέπτυξε την αίσθηση της αρμονίας με την εποχικότητα στον κήπο του παππού του και ακολούθησε μαγειρική καριέρα στο Παρίσι. Ο Arnaud εκπαιδεύτηκε στο βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Montparnasse 25, στον Alain Ducasse στο Poincaré Avenue και στον Éric Frechon στο Épicure στο Hôtel Le Bristol. Το 2012, εργάστηκε στο βραβευμένο με αστέρι Michelin The Greenhouse στο Λονδίνο, όπου συγκαταλέχθηκε μεταξύ των 100 καλύτερων σεφ του Le Chef στον κόσμο το 2016 και το 2017.

Ανάμεσα στα πιο αναγνωρισμένα επιτεύγματά του, ο Arnaud έγινε ένας από τους νεότερους σεφ που απέκτησαν δύο αστέρια Michelin, σε ηλικία μόλις 32 ετών, ενώ βρισκόταν στο τιμόνι του εστιατορίου Σπονδή στην Αθήνα.

Kinsterna Hotel

Μονεμβασιά, Πελοπόννησος, τηλέφωνο: 2732066300, email: info@kinsternahotel.gr, www.kinsternahotel.gr

Arnaud BignonKinsterna HotelΓιώργος Χάψας