Σκουμπρί με παστινάκι από τον σεφ Atsushi Takahashi Awesome Plating 03/11/2019 Κοινοποίηση Team Με δύο αστέρια Michelin στο εστιατόριο Kashiwaya στο Hong Kong, ο σεφ Atsushi Takahashi δημιουργεί ένα πιάτο μοναδικής αισθητικής με σκουμπρί, παστινάκι, φύκια και αβγοτάραχο! View this post on Instagram Chef Takahashi has a lot of celebratory recipes, along with the matching plates, up his sleeves to welcome the new year this month. There's this 'Shinogi' dish featuring Japanese Mackerel in turnip, kelp, botargo and radish. ❀ 主廚高橋先生有很多慶祝食譜及手作盤子為大家慶祝新的一年。這是'Shinogi'菜,包括蘿蔔薄片包日本鯖魚,海帶和乾魚子。 A post shared by Kashiwaya Hong Kong (@kashiwayahk) on Jan 7, 2019 at 10:08pm PST