Το Andronis Arcadia συστήνει το Beefbar στους επισκέπτες της Σαντορίνης

Από το Μόντε Κάρλο στην ειδυλλιακή Σαντορίνη και στην αποστομωτική θέα της Οίας, το δημιούργημα του Riccardo Giraudi ήρθε στο Andronis Arcadia και άλλαξε τον γαστρονομικό χάρτη του νησιού. Εκεί, στο πολυτελές ξενοδοχείο-καταφύγιο που καταφέρνει να αιχμαλωτίσει τα ηλιοβασιλέματα και το Αιγαίο στον γαλήνιο μινιμαλισμό του, το Beefbar Santorini υπόσχεται αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες.

Σαλάτες Fattoush με πινελιές τυριού Stracciatella, σεβίτσε τόνου με καρύδα, τραγανά τάκος αστακού με satay sauce… Φρέσκες, ελαφριές επιλογές, έρχονται να ισορροπήσουν τη ζέστη του ελληνικού καλοκαιριού και να μας παρασύρουν σε τολμηρά κοσμοπολίτικα γαστρονομικά μονοπάτια.

Ο σεφ Γιώργος Κυρτσαλλίδης φέρνει την τεράστια γαστρονομική του γκάμα στην κουζίνα του Beefbar δημιουργώντας ένα μενού που καταφέρνει να αναδείξει τις γεύσεις του κόσμου.

Ένας σεφ, που έχει ακονίσει την τέχνη και τις τεχνικές του σε Βέλγιο και Δανία, που ανθίζει υπό πίεση και αγαπά τις προκλήσεις, υπογράφει ένα τολμηρό μενού υψηλών προδιαγραφών που θα εντυπωσιάσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Το Beefbar Santorini αποτελεί μια αξεπέραστη γαστρονομική εμπειρία που συναντά κανείς ακριβώς στο σημείο που τέμνονται τρία μαγειρικά μονοπάτια: το εμπνευσμένο από τις πιο δημοφιλείς συνταγές του κόσμου street food, οι υπέροχες κοπές κρέατος που προέρχονται από την Αυστραλία, την Ιαπωνία και τις Ηνωμένες Πολιτείες και τα iconic πιάτα – από τα συνοδευτικά μέχρι και τα επιδόρπια.

Γεμάτο αντιθέσεις, το Beefbar δεν διστάζει να σπάσει τους παραδοσιακούς κώδικες. Μέσα από τις glamorous αρχιτεκτονικές γραμμές και το ανατρεπτικό μενού του, το φαγητό γίνεται μια εμπειρία από μόνο του, ενώ ενσωματώνει μια μοντέρνα αίσθηση πολυτέλειας εμπνευσμένη από τη φυσική κομψότητα και την εκλεπτυσμένη απλότητα που κρύβει κάθε μέρος του κόσμου.

Το Beefbar είναι μια ιδέα που γεννήθηκε στο Μόντε Κάρλο, δημιουργήθηκε εξαιρετικά από τον Riccardo Giraudi και αναδεικνύει τα καλύτερα προϊόντα του κόσμου από το 2005.

Ο Cédric Capron, Interior Designer, φέρει τη διεθνή κουλτούρα στον τομέα των κατασκευών και του design, και επιλέγει μία ευφυή και «σέξι» καλλιτεχνική κατεύθυνση που εμπνέεται από τις σύγχρονες τάσεις της μόδας και της τέχνης. Ο Virgil Donat, Αρχιτέκτονας και Σχεδιαστής, με κινηματογραφική μαεστρία σκηνοθετεί τον χώρο και καταφέρνει να τον μεταμορφώσει σε ένα χαρισματικό σύμπαν.

Οι δυο τους, γνωστοί για το ευρύ φάσμα των στιλ τους, δεν διστάζουν τα ταρακουνήσουν τους κώδικες και να αναστατώσουν τους κανόνες, ώστε τελικά να δημιουργήσουν μοναδικές, εκλεπτυσμένες και απόλυτα φιλόξενες ατμόσφαιρες.

Το Beefbar Santorini άνοιξε στο iconic Andronis Arcadia και υπόσχεται ένα καλοκαίρι γεμάτο αξέχαστες γευστικές εμπειρίες σε ένα υψηλής αισθητικής και κοσμοπολίτικης φινέτσας περιβάλλον!

Info Beefbar Santorini

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο www.beefbar.com/santorini/