NOBLE Panettone: Tα Χριστούγεννα έρχονται μαζί με την πιο γλυκιά απόλαυση

Βαθιά γεύση, πλούσιο αρωματικό προφίλ και αφράτη υφή, με την απαραίτητη υγρασία, είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχουν κάνει τα αυθεντικά panettone της NOBLE pastry «talk-of-the-town» και περιζήτητα όλο το χρόνο, όχι μόνο τα Χριστούγεννα και τις γιορτές, όταν γίνονται κυριολεκτικά ανάρπαστα.

Τα NOBLE panettone παράγονται στις δυο γνωστές και πολυαγαπημένες παραλλαγές: CLASSICO με λεμόνι, πορτοκάλι και σταφίδα και MARRONCHINI με σοκολάτα γάλακτος και κάστανο. Και καταναλώνονται all-year-round με μανία, αφού τι καλύτερο από μια μεγάλη φέτα φρέσκου NOBLE Panettone με το πρωϊνό ή στο coffee break, σε συνδυασμό με λαχταριστό chocolate spread ή εποχικές μαρμελάδες;

Φέτος, όμως, ειδικά για τις γιορτές, θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένα τεμάχια και το limited-edition KORA x Noble Lemon Meringue Panettone με λεμόνι και μαρέγκα, γλυκό αποτέλεσμα της πρωτότυπης συνεργασίας της NOBLE pastry με την KORA του Κολωνακίου. Stay tuned…

Τι κάνει ξεχωριστά τα NOBLE panettone

Γαλλικό βούτυρο εξαιρετικής ποιότητας, ιταλικό αλεύρι αλεσμένο σε παραδοσιακούς πετρόμυλους, ελληνικά βιολογικά αυγά, κορινθιακή σταφίδα κι εκλεκτές ποικιλίες καρπών σοκολάτας είναι οι προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται.

Όμως, όλη η μαγεία του NOBLE Panettone βρίσκεται στο ατίθασο προζύμι: Τη γνώση και την εμπειρία γύρω από αυτό, η οποία αποκτιέται κοπιαστικά με τα χρόνια. Το μεράκι που βάζει ο διακεκριμένος pastry chef Ευγένιος Βαρδακαστάνης για να το δαμάσει. Και φυσικά την αυστηρή και προσεκτική διαχείρισή του με δεξιοτεχνία, ώστε να μη τον προδώσει.

Ο Ευγένιος Βαρδακαστάνης εν ώρα δημιουργίας Panettone

Η χειροποίητη παραγωγή μιας και μόνο φουρνιάς παραδοσιακών NOBLE Panettone διαρκεί τρεις ολόκληρες μέρες, από την αργή ωρίμανση της ζύμης έως την τελική τοποθέτηση στα κομψά λευκά κουτιά τους, αφού πρώτα κρεμαστούν ανάποδα για τουλάχιστον 8 ώρες. Διαδικασία χρονοβόρα, αλλά απαραίτητη ώστε οι κυψέλες αέρα μέσα στη ζύμη να διατηρήσουν τον όγκο τους και τα panettone να μείνουν έτσι αφράτα και αέρινα και μετά τη συσκευασία.

Πώς μπορείτε να τα προμηθευτείτε

Τα υψηλής ποιότητας NOBLE Panettone του 1kg μπορείτε να προμηθεύεστε όλο το χρόνο κατόπιν παραγγελίας από την Noble Pastry Athens ή το NoblePanettone.com και αποστολή όπου βρίσκεστε.

Επίσης, για τους κατοίκους του κέντρου της Αθήνας, ισχύει διανομή μέσω της πλατφόρμας των Wolt & efood, δηλαδή από το ηλεκτρονικό ζαχαροπλαστείο Madame Fraise, όπου θα βρείτε επιπλέον και διάφορες επιλογές εκλεκτής patisserie και boulangerie, από τα iconic πια Rose Cheesecake, Amande και Tarte Vibrato μέχρι τα καθημερινά Cinnamon Roll Brioche Feuilleté και Cruffin ή τη μοναδική Flan Parisienne, την καλύτερη της Αθήνας!