Madame Fraise: Κομψές δημιουργίες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η Madame Fraise δημιουργεί και φέτος τις πιο ελκυστικές και φινετσάτα γλυκές απολαύσεις για τη γιορτή των ερωτευμένων, του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου.

Το Red Velvet Rose, το πιο όμορφο, κατακόκκινο τριαντάφυλλο της φετινής γιορτής, εγείρει τις αισθήσεις με τη σικάτη του εμφάνιση, τη βελούδινη υφή και την κομψά πλούσια γεύση του. Αέρινο cake αρωματισμένο με λικέρ kirsch, κόκκινα φρούτα και frosting κρέμας τυριού συνθέτουν το μοναδικό αυτό γλυκό που θα μπορείτε να προσφέρετε στο άλλο σας μισό, αλλά και σε όλους όσους αγαπάτε, από τις 13 Φεβρουαρίου.

Την ίδια ημέρα, το Noble Panettone, που έχει τόσο αγαπηθεί, θα παρουσιαστεί σε μια σπέσιαλ εκδοχή «Φρούτων του Δάσους». Βατόμουρα, κεράσια και σοκολάτα γάλακτος με αρώματα καραμέλας και ξηρών καρπών, μπλέκονται αρμονικά και προσφέρουν ένα panettone που θα σας κλέψει την καρδιά. Διατίθεται, όπως πάντα, σε μέγεθος του ενός κιλού και των 500 γραμμαρίων.

Η Madame Chocolat, η ιδιαίτερα αισθησιακή κυρία της σειράς των celebration cakes της Madame Fraise, έκανε το ντεμπούτο της τα Χριστούγεννα και γοήτευσε όλους όσους τη γνώρισαν. Βελούδινη, με εκπληκτικές υφές τούρτα σοκολατίνα με τραγανό feuillete praline, απαλή κρέμα gianduja και mousse σοκολάτας 62%. Το βαθύ, σοκολατένιο της χρώμα και η κοσμική της όψη την αναδεικνύουν σε εκπληκτική επιλογή για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η γιορτή των ερωτευμένων σηματοδοτεί και την εγκαινίαση του «mini bites selection», μιας παιχνιδιάρικης συλλογής τεσσάρων ανεπανάληπτων γεύσεων – Paris-Brest, Rose Cheesecake, Lemon Pie και Vibrato – σε μέγεθος «μπουκιάς». Το κάθε selection θα κρύβει μέσα του δώδεκα συνολικά τεμάχια – τρία από την κάθε γεύση. Μια καταπληκτική επιλογή μικρής, γλυκιάς ευχαρίστησης που μπορείτε να χαρείτε με το έτερον σας ήμισυ αλλά και να προσφέρετε σε γνωστούς και φίλους σε κάθε περίσταση.

Όπως πάντα, όλα τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα από τις πλατφόρμες τροφοδιανομής (wolt, efood), καθώς και με απευθείας παραλαβή από το εργαστήριο της Madame Fraise.

Διεύθυνση: Υμηττού 225, Αθήνα

Τηλέφωνο: +30 21 1418 6086