Στο εστιατόριο Salair της Πάρου, φιλοξενούμενος του σεφ Σπύρου Δήμητσα, θα είναι τη Δευτέρα 1η Αυγούστου ο σεφ Γρηγόρης Κίκης από το εστιατόριο Herve της Αθήνας.
Ο κ. Κίκης θα δημιουργήσει ένα απολαυστικό μενού υψηλής γαστρονομίας, το οποίο οι επισκέπτες θα μπορέσουν να απολαύσουν με φόντο την μαγευτική αμφιθεατρική θέα της Παροικιάς στην Πάρο.
Το μενού του κ. Κίκη περιλαμβάνει 12 στάδια, έχει δημιουργηθεί με υλικά και τεχνικές από το παγκόσμιο γαστρονομικό στερέωμα και έχει ως βάση του τις καθαρές και έντονες γεύσεις.
Το μενού
Καβούρι,
Μέλι ακακίας, σόγια
Γαρίδα,
Μήλο, τζίντζερ
Κολιός,
Αγγούρι,finger lime, oyster leaves
Καρπούζι,
Μελάνι σουπίας, γαλοτύρι, μελισσόχορτο
Πατάτα,
Γραβιέρα Νάξου, χέλι, σχοινόπρασο
Καλκάνι,
Χόρτα, φουντούκι, πιπεριά ,yuzu kosho
Ψωμί,
Ταραμάς
Ταρτάρ,
Μοσχάρι,παντζάρι, μαγία
Μοσχάρι,
Λαγόχορτο, τοπιναμπούρ, αμβροσία
Δυόσμος,
Πορτοκάλι, δυόσμος
Ρυζόγαλο,
Φράουλα, ραβέντι